Årets første stræber-post

Dejligt med hverdag igen faktisk. Det var helt eminent rart at kunne slappe 200% af i juleferien. Men nu har jeg fået en næsten pervers lyst til at læse til eksamen. 4 stk. projekter er overstået, og det var dælme barske sager. Nu er der bare 4 stk. mundtlige eksaminer, der venter. Og i 3 ud af de 4 eksaminer skulle jeg gerne have fuld check på fagenes pensum, så de næste 7-8 dage handler om at sidde og repetere alt det, som vi andægtigt har lyttet til gennem semesterets løb. For jeg har hele to eksaminer (mange tak, ITU) i projekt og i læring & IT den 11. januar og så eksamen i IT-projektledelse den 12. januar – og den allersidste i Human Computer Interaction napper vi den 18. januar. Og så er der derefter små 12 dage til igen, så starter endnu en ny semester med nye fag og ny viden. Der er vist ikke nogen, der kan tillade sig at påstå, at man man danderer den som ITU studerende. Nu starter festen igen, og jeg tror nok, at jeg er klar. Bare kom an!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *