Elendig skrue-karma

Da jeg var lille, kan jeg huske, at den korteste vej til at få min mor til at køre sig selv fuldstændig op i en spids, var at bede hende om at reparations-sy noget tøj. Hun hadede det virkelig, men sådan noget kan man jo ikke rigtig komme udenom. Jeg har det på samme måde med at skrue skruer i væggen. Jeg hader det. Når jeg omsider får taget mig sammen, er det altid den sidste skrue, som notorisk nægter at sidde fast, så man må starte forfra med projektet et lidt andet sted på væggen og efterlade en hel masse grimme huller. Er det sådan det er, eller er det bare mig, der har en ualmindeligt dårlig skrue-karma? Jeg ville dokumentere denne post med en række visual proofs af diverse skrue-aktiviteter, men computeren nægter at tage imod billederne fra min telefon. Verden er vist imod mig i dag.

3 tanker om “Elendig skrue-karma”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *