En dag i en eksamensperiode

Så har dellerne og jeg lige været til en times pump. Jeg prøver i denne uge at teste, om jeg måske bedre træner, når det IKKE er klokken 6.30 om morgenen. For det gør faktisk ondt at skulle op så tidligt, når man ikke har noget krav om at møde tidligt op. Til gengæld er det et lidt dumt tidspunkt med klokken 10.30. Så er det næsten umuligt at tage på læsesal og læse til eksamen. I dag var planen at ordne mails og forskelligt inden træning, og så at tage på læsesal klokken 13. Uden at der er stor chance for, at der er plads – læsesalsfolket er jo A-mennesker. Nu tror jeg, min plan er ved at skride, for jeg har franskbrød, der skal i ovnen – og det tager 40 minutter, og så skal resultatet jo lige også konsumeres. Og jeg har en aftale på altid hyggelige Bopa her på Østerbro i aften. Så det ender nok med, at jeg bare gør forsøget med at læse til eksamen herhjemme i stedet. Det er ryddeligt nok, og så må jeg bare holde mig stringent offline. Og mens brødet er i ovnen, vil jeg lige tjekke trendsamlingen 100 Things to Watch in 2011 som Trine-Maria fik nævnt på sin blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *