Lidt netshopping

Så var jeg lige en tur på posthuset for at hente nogle indkøb foretaget på nettet. Min fine wallsticker er kommet hjem – den vil bare passe den tomme væg i stuen så godt! Dog vil jeg nu stadig se, om jeg kan få et hvidt lærred som baggrund – så hele arrangementet kan flyttes, hvis behovet skulle opstå.

Og det lille billede forestiller så så lidt netshopping, en fin kjole fra Edie’s Eyes, der endda er nedsat yderligere – måtte lige prøve at købe noget modebloggeropstartet design – og så endda til ganske fornuftige priser! Og så sidder den godt!

Desuden fik jeg også en bogpakke fra Gyldendal med posten i dag. Som et led af deres #fredagsbog kampagne på Twitter, fik jeg tilsendt denneher bog – efter at jeg havde tweetet Csikszentsmihalyi som min #fredagsbog. Redaktøren må have syntes, det var lidt synd for mig. Sjovt. Omend min nye bog lidt ironisk handler om det at få et barn. Mig? Jo, måske faktuelt set, men… Jeg glæder mig i hvert fald til at læse den, den trækker lidt mere end eksamenslæsningen! Nej, nu er der altså sofatid til mig… vi ses!

2 tanker om “Lidt netshopping”

  1. Hvor fedt med bogen. Jeg har også været ved at lure lidt på frk. Trines shop og den kjole er jo forlængst blevet hypet i Blogland. Den er også fin, og jeg glæder mig til at se den på dig (tak!). ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *