Min nye kort-lange frisure

Har lige været en tur hos frisøren. Kom i tanke om, at jeg næppe får tid de næste mange uger. Så der var bare om at slå til, nu hvor jeg havde en halv fridag at kaste i grams. Udfaldet var desværre ikke helt som ønsket. Skråt pandehår som bestilt, ja. Men hvad er der med frisører, der insisterer på at klippe ens hår i korte etager og derefter puffe det øverste hår op? På frisk-dame-fra-Vestjylland-måden? Har bare meget allergi overfor alle former for frisurer, der kombinerer kort med langt. Vupti, der røg minimum 12 år til mit look. Følte mig meget konet hele vejen hjem. Turde slet ikke at se nogen i øjnene. Er dælme for ung til at føle mig… konet-ish. Nå men efter lidt eksperimenteren foran spejlet herhjemme, har jeg fundet ud af, at det faktisk er meget cool, lige præcis som jeg ville have det, hvis jeg så altså bare samler håret. Specielt, hvis det er arrangeret i et rustikt snoet bondegårds-look. Så disse frisurer agter jeg at praktisere dagligt de næste par måneder – indtil det øverste hår er groet så meget ud, at det ikke er kort-langt på den ufede måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *