Nedbrudt men revitaliseret

Lige nu er jeg lidt i tvivl om hvorvidt jeg optimerer bedst af at eksistere i vandret eller lodret tilstand. Men jeg tror nok, det må blive lodret, for så kan jeg da få lidt fra hånden. Den allersidste eksamen ligger jo og lurer lige om hjørnet. Men til gengæld var det helt fantastisk at komme lidt ud her i weekenden. Det hjalp på min anæmiske tilstand. Har jo på det seneste nærmest indgået et symbiotisk ægteskab, en treenighed med mig, mine bøger, og min computer. I går spiste vi hos en veninde på Nørrebro, og så gik turen til Oak Room. Det er sådan cirka 800 år siden, at jeg har været der. Sådan et sted gør sig bedst, hvis man er en del af en stor flok. Så vi havde en sjov aften, og jeg tror nok, at de tilstedeværende mandspersoner blev lidt imponerede over, at man med tegnsprog sagtens kan kommunikere længe og endda relativt fornuftigt over lange afstande i en larmende bar. Til trods for de omfattende fysiske og økonomiske tømmermænd i dag er jeg revitaliseret og klar til på ny at indgå i en ophøjet sameksistens med bøgerne. Lige nu er der jo også franskbrød i ovnen, og duften breder sig ud over det hele. Og i morgen skal jeg til samtale i en interessant virksomhed, der arbejder inden for et område, jeg godt kunne tænke mig at vide mere om. Krydse fingre. Næste uge bliver næsten for spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *