Opdatering på det Mettiske spa- og wellnesscenter

I morges var der et sandt hyr i det lille hjem. To unge fyre, der skulle tilslutte min komfur i køkkenet (så jeg igen kan lave mad) og så maleren, der var klar til at gå løs på badeværelset. Da jeg senere kom hjem, havde han fået flået alt tapetet af og spartlet det hele op. Hvor fint. Nu er det temmelig rustikt derude. I mellemtiden tager jeg en tur til Århus nogle dage – så jeg heller ikke kommer i vejen for nogen. Glæder mig til at komme hjem igen, og så er badeværelset færdigt. Sidste projekt bliver så emaljen på badekarret. Det ender næsten med, at jeg slet ikke bliver til at flå op af badekarret. Måske jeg skulle kigge efter æteriske olier, lys og andre lækre indslag til badeværelset – så der rigtig kan fremelskes en spastemning. Man er jo ikke i familie med Ole Henriksen for ingenting!

2 tanker om “Opdatering på det Mettiske spa- og wellnesscenter”

  1. Glæder mig helt vildt til at se det og tager måske håndklæde og den slags med næste gang jeg kommer forbi 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *