Skriften på væggen!

Så kom wallsticker’en med citatet af den kære Garfield hjem til mig. Det var dog først i dag, at jeg kunne finde tid til at få fat i et hvidt lærred i ramme til at klæbe teksten op på. De har ellers en masse gode ting og sager hos Søstrene Greene. Fik også hapset et par sorte bloklys og en hel masse søde, små hvide mini-skåle til snacks mv. Nu pryder rammen med citatet væggen i min stue – på den fedeste måde. Dog er begge mine to hammere af uransagelige årsager forsvundet, så billedet hænger ikke rigtig på væggen endnu, først skal jeg vist have købt lidt udstyr og tage mig sammen med vaterpas. Men det bliver dælme læxo, når det kommer rigtigt op!

4 tanker om “Skriften på væggen!”

  1. Enig! Det er da vældig smart at smække en wallsticker på et lærred. Har nemlig ike glatte vægge herhjemme. Tak for tippet. Det ser rigtig fint ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *