Weekendpost

Hvornår er det sidst, at jeg har blogget? Undskyld! Her kommer en post til min moder og andre nysgerrige og bekymrede sjæle. Jeg vil fortælle lidt om hvad jeg går og laver sådan helt classic, retro 2004-style. Siden sidst har jeg fået nakket 3 ud af 4 eksaminer – med ganske tilfredsstillende resultater, hvis jeg selv skal sige det. Ganske herligt, når man jo næsten har slidt sig selv ihjel og flosset nerverne mere end godt er. Mangler lige den sidste eksamen i HCI på tirsdag. Og ellers har vi arbejdet lidt videre på StreetSigners. I dag har en veninde og jeg lånt en bil og været en tur forbi Humac for at aflevere min skærm til reparation og i Ikea. Har fundet de allerfineste reoler med et cool industrilook til kun kr. 70,- stykket. Må flashe billede ved næstkommende lejlighed. Har i øvrigt lige fået en crush på denneher lejlighed – specielt fliserne i køkkenet! Det er dem, jeg skal have! Og her til aften har en anden veninde og jeg været ude og spise thaimad og fået et par cocktails på Sebastopol. De har tilbud på drinks til en 50’er hele januar måned, hvis man ligesom mig har en svaghed for Strawberry Daiquiris. Hey, det er da 1 ud af de 6 om dagen, er det ikke? Resten af weekenden står så på eksamenslæsning, oprydning, samling af Ikea-dimser, måske lidt træning, måske en tur i byen med the ladies. Bør også komme ud og få lidt lys, D-vitaminer og frisk luft, så jeg bliver lidt mindre anæmisk og eksamenshærget at se på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *