En ny blog kommer til byen: Om mit speciale!

I denne uge har jeg stiftet bekendtskab med hele 3 nye fag på ITU og sagt hej til en hel masse nye kolleger på min nye praktikplads i indre by. Meget spændende, faktisk næsten alt for spændende, denneher uge. Information overload lever i bedste velgående! I dag havde vi detteher specialeforberedende fag, hvor jeg lige pludselig midt i det hele fik en idé. Jeg vil da blogge om mit specialeforløb – i allerbedste ITU stil. Jæs, det er nemlig det, jeg gør. Vidensdeler, strør mine guldkorn ud på nettet til de måbende masser! Men samtidig tænkte jeg også, at det nok ikke ligefrem er denneher blogs spidskompetence. Det at veksle mellem mine vanlige, pludrende strøtanker og så en hel masse hardcore klogeågesnak om speciale, faglighed, teorier og metode. Faktisk en lidt, måske meget, inkompatibel kombination. I ville jo komme til at kede jer til døde. Derfor opretter jeg en fin og meget klog specialeblog. Det står selvfølgelig alle frit for, om I gider at læse med. Nåmen det bliver lige først i morgen, at jeg går i gang med at oprette bloggen. Eller fredag engang, hvor jeg planlægger en hardcore studiedag med en masse læsen og produktion af store tanker. Skal nok poste linket her til inspiration for jer cirka 2,4 interesserede.

2 tanker om “En ny blog kommer til byen: Om mit speciale!”

  1. Du kan tro at jeg vil læse med, men jeg er sikker på at jeg fatter sådan cirka nada. Men måske fanger jeg noget…. Skal lige grine færdig.

    Nå, men jeg er nysgerrig og vil se hvad min kommende “kollega” laver.

  2. Så sætter jeg mig gerne på den ene plads for interesserede;) Lyder spændende alt det, du har gang i for tiden, Mette!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *