Fanfuckingtastisk forvandling!

Her til aften kom jeg hjem til en lejlighed, der var indhyllet i en em og en sand odeur af giftige dampe. Emaljemanden har nemlig været her forbi, mens jeg var væk, og badekarret skinner nu som aldrig før – og sikkert for ever, med mindre jeg er helt nazistisk med antikalk-midler, hvilket egentlig ikke ligner mig. Tjek lige den fantastiske forvandling!


Før og efter nye vægge, maling og emalje

Jeg glæder mig temmelig meget til at badekarret er klart til brug. At der er blevet monteret en ny lampe over spejlet (nogen med elektriker-skills derude?) og at glashylderne ligeledes er blevet fikseret til væggen og dekoreret med eksklusive dåser og tuber med cremer, dufte og andre skønhedsfremmende eliksirer. Og ikke mindst glæder jeg mig til at forcere et fint og ikke mindst rent badekar fyldt af varmt, duftende og skummende vand. Mm, wellness!

2 tanker om “Fanfuckingtastisk forvandling!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *