Benvenuti a Casa Mettisma!

Uh, lækker overskrift, ikke? Det er såmænd bare “Velkommen til casa Mettisma”. I dag viser jeg min entre til jer. Jeg kan faktisk godt lide den. Diminutiv, men hvis jeg sørger for god orden og ikke alt for mange jakker, støvler og tørklæder, så er den ganske fin. Vi lægger ud med at give gæsten et mindre chok ved hoveddøren. Er det mon hende, der bor derinde? Sej dame i al fald. Med attitude og det hele. Velkommen!

Og her er et totalbillede af entreen. Oppe i toppen er der en Normann 69 lampe, som jeg faktisk købte af Marianne, der havde læst min blog engang for 800 år siden, og som så vidste, jeg kiggede efter sådan en. Og den er jeg stadig meget glad for, kan jeg hilse og sige!

Og så er der min fine mega-nøgle, som gør det ud for en nøgleholder. Så jeg altid kan finde mine nøgler og som extra bonus heller ikke smækker mig ude. Lavede den i sløjd engang i 3. klasse eller sådan noget. Og den skiller jeg mig ikke af med – har højst customizet den. Og så fandt jeg nogle små IKEA hylder, der lige kunne klemmes ind i den smalle væg. Nu huser de huer og vanter samt et par clutches. Til sommer agter jeg at pynte dem med nogle fine vaser og andet kram – og så skal mine solbriller bo der. Lige til at gribe i forbifarten.

Og så er jeg glad for mine to hjorte-kroge. Den ene er i hvid, og den anden er i sort. Fra dengang hvor hjorte var the big shit i bladene. I dag må det være uglerne, der troner – men jeg synes stadig, hjortene er seje. Desværre bliver de tit gemt væk bag en hel masse jakker og tørklæder. Må lære at være lidt mere minimalistisk anlagt. Less is more. Også med fake japanske kirsebærblomster. Et lidt tøset indslag. Og I får også et lille sneak peak ind i mit soveværelse. Den får man også med i rundvisningen – større er hytten jo heller ikke.

3 tanker om “Benvenuti a Casa Mettisma!”

  1. Tak Kristina 🙂

    Marie – helt enig med dig. Det kunne være ret sejt at se hvordan du og alle andre bor, faktisk. Meget mere nede på jorden end i de der stive, finpudsede boligblade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *