Det Mettiske spa- og wellnesscenter

Juhu. Så er det med stor glæde og begejstret stolthed, at jeg kan annoncere, at det Mettiske spa- og wellnesscenter nu næsten er 100% færdigt. Et lille badeværelse med en omskiftelig historie i løbet af de år, jeg har boet her. Først var det et badeværelse, så blev det mit personlige spa- og wellnesscenter. Og så overvejede jeg at male hele dynen Helgolandsfarvet. Men kom til besindelse og fik konsulteret viceværten og derefter fik jeg fikset vægge, loft og emalje i karret – på den professionelle måde. Så nu kan 79-årigt originalt badeværelse godt klare sig en række år endnu med de fine fliser, siddebadekar og terazzo. Og jeg synes jo egentlig også, at badeanstalts-looket er ret sejt. I dag fik jeg så endelig sat hylder op med hjælp udefra, for jeg har jo verdens allerværste skruekarma. Nu mangler jeg så lige en pæn lampe til at erstatte den livsfarligt udseende dinglende pære, og nogle lilla af Muutos the Dots, og så er det Mettiske spa- og wellnesscenter komplet. Og jeg er faktisk godt tilfreds med stilen, som hænger ret godt sammen med resten af lejligheden. Der er en rød tråd. Eller så en lilla og farverig en af slagsen. Her er lidt visual proof. Og i dagens anledning har jeg endda ryddet op og gjort rent, så jeg har taget en masse billeder af resten af casa Mettisma. Så hold lige lidt øje, der kommer mere mettisk boliglir senere

En tanke om “Det Mettiske spa- og wellnesscenter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *