En næsten helt casual søndag i casa Mettisma

Og så gik der lige 600 år inden jeg igen skrev. Beklager den internetkommunikative sløvhed. Normalt ville jeg skyde skylden på Facebook, for det er jo meget lettere at smide en statusupdate der og få instant gratification. Også selv om enelleranden spade har udnævnt statusopdateringer som noget helt yt. Må lige bemærke, at manden må tale for egen regning. Facebook og socialklasse 5? Nej, nu må jeg bede om mine himmelblå? Anyway, heller ikke på Facebook har jeg statusupdatet så meget. Lige nu render jeg rundt og gisper efter luft grundet hermetisk tilstoppet næse, akkompagneret af lejlighedsvis dunkende hovedpine. Knap så charmerende, men kroppen må jo melde pas i ny og næ. Selv min smagssans har checket ud et sted i forgårs efter aftensmad. Så min kur går faktisk også fint, fordi det bare ikke er spændende på samme måde at spise, når man bare skal tygge og synke uden nogen anden form for sansing. Alle aftaler er mere eller mindre blevet aflyst. Så hele weekenden har stået på hjemlig hygge i casa Mettisma. Ude er godt, hjemme er bedst. Men nogle gange kunne ude også være en kærkommen forandring. Måske jeg skulle pakke mig ind og gå en lille tur alligevel? Nu hvor jeg så alligevel er tvangsindlagt til at vegetere herhjemme, så får jeg da læst lidt Erlend Loe. Han er skæg på den underfundige måde og også at finde på Twitter. Og jeg har vasket tøj. Og vasket op. Bør også se at rydde op i min allersorteste dårlige samvittighed: Studiet. Har forsømt det alt for meget på det seneste, fordi jeg har fundet en praktikplads, som bare er uendeligt meget mere spændende og lærerig. Så nu tror jeg, at jeg vil se at gå i gang med at læse lidt mobile business og satse på at min krop er normaliseret allersenest i morgen klokken 8 sharp.

En tanke om “En næsten helt casual søndag i casa Mettisma”

  1. Vi er nødt til at erkende det Mette – vi er endda dobbelt-nederen da vi både blogger _og_ (måske?) skriver facebook-statusopdateringer

    … måske endda tripel for mit vedkommende, for det er nok også pænt forkert socialklasse at bruge de unges sprog, når man er i min alder … nederen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *