I gang med at løbe

Jeg har netop sat mit fitnessDK medlemskab i bero i 3 måneder. Gider simpelthen ikke at træne indendørs, specielt ikke i det her vejr. Jeg har også brug for at se vægten rasle ned, det motiverer mig til at fortsætte, så jeg fokuserer 100% på at få styr på kosten. Og så er jeg begyndt på et lillebitte løbeprogram fra Motion Online – slet ikke noget svært, men jeg tager det som et energiboost. Og så gør det ikke noget, at jeg kun bor 50 meter fra denne her skønne lille park – så jeg er da privilegeret med sådan et fint lillebitte løbeområde. Når jeg er klar på mere, bliver det dog nok Fælledparken, jeg indtager. Den er jo også ret dejlig!


Snapshot fra min løbetur i formiddags

2 tanker om “I gang med at løbe”

  1. Men naar man saadan loeber rundt og rundt om den soe, synes du saa ikke man faar hilst et par gange for meget paa den/de skumle fyr(e) paa baenken?

  2. Jo. Første gang jeg kom afsted, var der sådan en halvgammel en på en bænk. Efter 5. gang jeg løb forbi ham, havde jeg sådan en lyst til at skrige: HVAD GLOR DU PÅ? Har du ikke andet at lave?

    Men det er jo et frit land, og alle må jo godt sidde på de bænke, de har lyst til… tss 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *