Kom nu forår!

Dejlig lun dag i dag. Godt nok tilføjet ganske anselige mængder grå tristesse, men jeg er alligevel overbevist om, at foråret er kommet. Nu er jeg også snart ved at være småtræt af at være indhyllet i dækkende, sorte klude næsten nonstop. Så har kigget lidt butikker i dag. Og er det bare mig, eller er der ikke store mængder tekstil med ret fimsede farver, der hænger på bøjlerne? Khaki, khaki, army, brændte jordfarver, khaki igen… jeg ville hellere se rød, fuchsia, gul og lilla. Jeg tror faktisk, at fuchsia er min absolutte yndlingsfarve. Her forleden så jeg Szhirley i noget TV, og jeg synes egentlig, hun har en superfed stil. Også en ret modig stil, der er knald på farverne, og det hele ser godt ud på hende. Hvor ville jeg da ønske, jeg var pæn med langt, brunt hår – for jeg synes, de flotteste piger har det look. Langt, brunt hår. Og det er så perfekt til vilde farver. Men blondiner kan vel godt også skeje ud med farver, selv om den klassiske, danske pige nøjes med sort, hvid, grå og så nogle enkelte, douche nuancer… nøj, nu glæder jeg mig til at shoppe små, farvestrålende kjoler – og måske nogle store smykker, der larmer lidt – og fede sandaler, bittesmå bikinier… neglelakke i pangfarver, store øreringe, seje solbriller! Kom nu, bliv forår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *