Lækker lørdag

I dag har været en god dag. Har lidt familiebesøg her i weekenden. Først tog vi en gang brunch og aviser ved café Jorden Rundt ved Svanemølle-stranden, eller havnen så, den nye Østerbro-riviera, i hvert fald, hvis man skal være meget optimistisk. Der er i hvert fald opstillet Hansen-is og øko-kaffe ved stranden om sommeren, og det er da meget posh. Må lige bruge det lille stykke strand lidt mere. Det er jo næsten lokalt for mig, så selv om jeg bor i outlaw København, så har jeg da nogle ok spots her rundtomkring. Og så kørte vi derefter op til Dyrehaven og spadserede rundt på vores flade konvolutter i et par timers tid. Blev instant heste-skruk, da den ene hest efter den anden defilerede forbi vores lille følge. Måske skulle jeg overveje at tjekke, om der er nogen heste derude, der kunne bruge en halvpart? Eller så bare en til at nusse om den et par gange om ugen? Og så spadserede vi ellers rundt der, hvor rådyrene hang ud og nød solen. Og så har jeg også i dag hentet min nye motherfucker af en køkkengadget: En saftpresser. En kæmpe dims, som optager en hel del køkkenbordplads. Fik så presset et par små shots gulerods- og ingefærjuice ud af dyret. Meget sundt og wellness’ish. Og orange. Næste gang må blive noget med rødbeder, måske. Resten af dagen står på madlavning, og måske der endda er noget godt i fjerneren?

2 tanker om “Lækker lørdag”

  1. Serøst Mette – hvornår h…. sku du få tid til en halvpart, eller bare at nusse en pruh flygtigt på mulen.

    Undskyld jeg hiver dig ind i virkeligtheden igen – men altså !*GG*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *