Så er foråret kommet

Fantastisk. Så har jeg stillet mit imaginære havemøblement frem. Eller, okay, der kan jo ikke være ret meget møblement ude på mine diminutive altaner; men i det mindste har jeg et par stykker af dem. Og solen skinner. Og klokken er næsten syv, og det er stadig lyst – og mine vinduer ser mere beskidte ud end nogensinde. Sommertid. Dejligt.  Jeg er stadig på den der kur, eller, jeg kan faktisk ikke lide at kalde det for en kur – men mere en ændring af min bevidsthed omkring kost. Mere sunde og gennemtænkte spisevaner. Men jeg er ærligt indrømmet ved at gå lidt kold i det. Al den målen og vejen, alle de regelmæssigheder – men jeg dropper det ikke, selv om jeg lige nu er lidt rigeligt besat af tanken om at konsumere 200 gram Marabou mælkechokolade med nødder. Den allermest beskidte lyse chokolade, der findes. Man kan godt blive træt af at gnaske i 86% mørk chokolade. Det er efter min mening ren indbildning, at chokolade med tårnhøj kakaoprocent overhovedet smager godt. Hvis jeg må være så fri. Det smager besk og er kun en middelmådig erstatning for noget lækkert snasket mælkechokolade med nødder. Må holde ud i minimum 3 måneder, det skulle efter forelydende tage 90 dage at ændre ens madvaner. Så jeg giver ikke op, selv om jeg skulle ryge ud i en karakterbrist og falde i med en kæmpeplade Marabousnask.  Hvis jeg absolut skal give op, så bliver det først om 2 måneder og 1 uge. Basta. Jeg tror dog, at jeg vil supplere mine madvaner med træning. Det er faktisk ikke særlig rart at føle sig slatten, fordi man konsekvent ikke motionerer for at se vægten rasle ned. Så jeg genåbner fitnessdk-kortet og giver den en skalle med noget vægttræning og så lidt løb for humøret og mit velbefindende. Lyder det ikke som en fornuftig plan? Specielt fordi der (som en yderst behagelig bonus) så også bliver bedre plads til at bage en lillebitte chokoladekage eller at stikke en chokoladeplade i ny og næ. I dag er søndag, og jeg elsker søndage. Har cyklet 1,5 time rundt i København og sagt hej til sådan cirka alle hjørner af byen. Det er bare rart at være ude. Det er også derfor med ganske god samvittighed, at jeg kan sidde foran Margot og så småt gå i gang med at finde ud af programmet for næste uge. Håber I andre har haft en excellent uge, og at solen og det lyse fortsætter rigtig længe. Det er dælme også på tide at vi får lidt tiltrængt forår.

5 tanker om “Så er foråret kommet”

 1. Der er vildt meget forskel på chokolade – især de meget mørke. Det meste er uspiseligt. Men personligt er jeg ret vild med Valrhona. For slet ikke at tale om PB’s mørke pyramider, som vidst er 85%.

 2. Christian – må lige prøve både Valrhona og så selvfølgelig også PB. Lige nu er det Lindt og Marabou premium, jeg har i køleskabet. Men til gengæld er det så lettere at holde snitterne fra chokoladen!

  Zehn – ja, 70% er klart lidt bedre. Har det også i køleskabet. Men jeg får personligt et kick af netop Marabous mælkechokolade med nødder!

 3. Kan i øvrigt hilse og sige, at jeg købte den Marabou. Har spist 2 rækker og har helt ondt i maven. Så fantastisk var den heller ikke… omend den var fantastisk. Okay, det virker vist ret ok at spise mørk chokolade til hverdag!

 4. Jeg synes det er fint, du taget dig et bette fix i ny og næ Mette.
  Måske virker det også, bare at have den liggende i skabet et sted. Du ved den ER indenfor rækkevidde. Du behøver ikke, men du panikker heller ikke på samme måde.

  Altså EEN plade ad gangen, ikke et mega lager Marabou.
  og så dens mørke søster ved siden af…:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *