Vis mig din bolig – kommende mettisk føljeton

Jeg er i øvrigt blevet inspireret af Bungalow5’s forårsrengøring blogprojekt. Det er jo ikke til at kimse af, at man går i total husmormode og gør hele hytten ren, når solen begynder at skinne. Ikke, at jeg har givet den hele armen i dag, men her er da en del pænere end normalt. Så jeg har taget en masse billeder og flasher min lejlighed lidt efter lidt. I dag var det badeværelset, og i morgen bliver det min entre. Og så kommer resten vel nok dryssende. Jeg har jo også taget lidt billeder af stuen, lidt af soveværelset og så køkkenet – med min nye maskinpark af cuisinale powertools til juicepresning, kaffekværning og deslige.  Jeg skal i øvrigt også huske at få pudset mine vinduer. Der er ikke noget der prikker til ens dårlige samvittighed som sol, der brager ind gennem møgbeskidte vinduer.

2 tanker om “Vis mig din bolig – kommende mettisk føljeton”

  1. Med katte har man da en legitim undskyldning for at gøre rent nogenlunde regelmæssigt… men okay, man skal jo også kunne holde lidt fri ind i mellem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *