Information overload

Jeg tror nok, jeg er ved at drukne i information overload. Det er derfor, jeg ikke har været specielt produktiv selv – og det lider bloggen her jo under. I dag downloadede jeg cirka 6 apps på praktikpladsen, da jeg lige skulle researche på augmented reality. Og så faldt jeg over en 3-4 blogs, som jeg så også tilføjede min reader. To tech-blogs, en blog om herreekvipering og så… de sidste 1-2 stykker har jeg glemt igen, men det må jo så være noget spændende. På engelsk hele dynen – for nu går det nok ikke længere kun at gemme sig i andedammen af danske websites. Uh, så er vi tilbage til information overload. Anyway, jeg satser på at denneher lillebitte skriveøvelse kan sætte lidt fut i bloggen igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *