Så skal der altanalfes

Jeg sidder på min morgenaltan og udtænker altanplaner. Tankerne forpurres godtnok lidt af, at nogen i ejendommen laver pandekager. Den forbudte, liflige duft når hertil og forstyrrer mine grønne tanker. Nåmen altanerne skal udstyres fra scratch igen. Har smidt altankasserne ud, da de var vinde og skæve efter tre barske vintre. Så nu skal der leges altanalf. Har lige fundet en shabby chic minikommode oppe på loftet, så nu er tanken at jeg laver et helt enkelt krydderurte- og morgenkaffehjørne på morgenaltanen. Til lidt casual morgenhangout. Hmm, skulle man tage i IKEA efter inspiration? Jeg stene-tænker lige lidt videre… også i valg af potter og botaniske input. Er fan af lørdagsmorgensol og ingen umiddelbare planer.

5 tanker om “Så skal der altanalfes”

    1. Rigtig godt tip Laura. Jeg læste den på iPhone inden jeg tog ud og shoppede remedier. Nu mangler jeg så bare nogle ting til at lave dræn i bunden…

  1. Jeg overvejer, om der ikke også kan blive plads til en altankasse med 3-4 jordbærplanter på min altan.. det tror jeg kunne være et hit 🙂

    1. Helt sikkert Lars. Er det så ikke nu, du skal i gang? Det er hyggeligt med de større planter… måske kan man selv gro tomater?

      1. Jo, det er vist nu man skal i gang – men skal nok lige vente til faren for nattefrost er drevet over, før de kommer ud. Silvan skulle have tomatplanter i denne uge, ifølge min søster, hvis du overvejer den slags 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *