StreetSigners – nu som kursusvirksomhed!

Det er altså sløjt så lidt og sporadisk jeg får blogget. Men det betyder jo heller ikke, at jeg bare ligger og sover. Faktisk er det sådan cirka tværtimod. Der er knald på. Hele tiden. Og mit allerseneste påfund er, at jeg har fået etableret en virksomhed. Ja. På voksen-måden med CVR nummer og det hele. Sammen med den kære Torsten, som jeg dog ikke kan linke til, men han kan findes her. Virksomheden hedder StreetSigners, og I har jo nok hørt lidt om den. Og hvis ikke, så har jeg lagt en fin lille reklame for vores lille nebengesjæft ind her til højre. For nu skal vi lige peppe besøgstallet lidt op. Og hvad er det så for en virksomhed, spørger den årvågne læser. Det er såmænd en dedikeret kursusvirksomhed – med speciale i tegnsprog. Leveret af døve, der har sproget som modersmål. Bedre får man det ikke. Jeg startede projektet som en overspringshandling fra IT universitetet maj sidste år. Et website, hvor man kunne se alle mulige mennesker kaste med håndtegn. At tegnsprog også kunne være cool og sexy. Og det kan man jo sådan set stadig se. Vi fortsætter med at producere små, finurlige tegnsprogstutorials om alt mellem himmel og jord. En af ideerne er at samle tegnnavnene på tidernes største diktatorer; det bliver det rene sjov og spas. Gæt, hvad Hitler hedder? Nå men gennem året der er gået, har vi fået flere og flere henvendelser om, ikke vi kunne arrangere tegnsprogskurser for forskellige folk? For den slags, tegnsprogskurser altså, er der vitterligt næsten ikke nogen ordentlige af her i Danmark, i hvert fald ikke nogen tilgængelige – eller som er til at betale for. Det vil vi gerne lave om på. På den tilgængelige, sjove og knaldgode måde. I kan se hvilke tilbud vi har nu; og inden længe satser jeg på at kunne annoncere med de to-tre dygtige undervisere, der skal stå for at undervise – og så en helt konkret dato for det første hold. Er der nogen derude, der kunne tænke jer at være blandt de første? Og hvis der i øvrigt er nogen friske, unge døve, eller måske tegnsprogstolkestuderende, der kigger efter lidt studiejob – så hold jer ikke tilbage med at kontakte os. Og det samme skal I gøre, hvis I drømmer om at lære lidt tegnsprog. Det har jeg vist sagt før, men man kan jo ikke gentage det nok. Måske til jeres egen mini kompetencebank, det er da blæret at kunne føje endnu et sprog til, men det er jo også en mulighed, at nogen af jer repræsenterer en arbejdsplads, en skole eller en institution, som er interesseret i et kursus. Nå nok reklame… det hele er i hvert fald temmelig spændende lige nu. Måske jeg skulle se at blogge noget mere om iværksætteri – for det inspirerer mig også at læse om andres start-up historier. Hej hej. Og husk at kigge ind forbi StreetSigners!

5 tanker om “StreetSigners – nu som kursusvirksomhed!”

 1. Jeg kigger siden, men irriteres på den der om side du linker til, over de steder i introteksten hvor der er dobbelt mellemrum 😉 (der ved: meget mere tilgængeligt)..

  Og så den der bindestreg i undervisnings- materialer under fyren 😉

  Måske er det kun på iphoben det ser fjollet ud 🙂

  – og ellers kan jeg godt lide jeres side.

  – undskyld jeg er sart 😉

  1. Jeg er da også verdens største flueknepper, så jeg vil gerne fikse det. I det sted ved teksten “meget mere tilgængeligt” kan jeg dog ikke finde noget dobbelt mellemrum. Bindestregen fjerner jeg – det så fint ud på Mac, men ikke på PC!

 2. Du er jordens sejeste tøs på det her område Mette og jeg er vildt stolt over at kende dig og forhåbentlig lære dig endnu bedre at kende med tiden.

  Du har drive og mod på et område, hvor mange ellers hænger med mulen og ikke kan se hverken ud eller ind.

  Du siger til, hvis du har brug for pædagogisk viden, struktur og overblik – det er JEG god til (nu vi er ved roserne:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *