500% fri

I dag holder jeg 500% fri. Ah. Føles godt. Har sovet længe. Vasket op. Bagt boller, lagt kikærter i blød til humus. Ryddet op, været på shoppingraid i butikkerne på Østerbrogade. Eller så meget, mine kontanter nu har tilladt mig at shoppe. Dankortet er vitterligt væk sammen med resten af min pung, men jeg kunne jo godt lige tillade mig at investere i et par luftige toppe fra MbyM og en ny sort blonde-BH. Dem går man jo aldrig galt i byen med. Og det var på tide med lidt nyt ekvipering. Jeg har nemlig konstant tøjkrise hver gang jeg åbner mine hvide PAX skabe. Alt er gammelt, snusket, hengemt og mørkt. Men nu har jeg tilføjet i hvert fald et par lette, luftige gevandter til at starte en ny samling af sommeregnede beklædningsstykker. Når jeg får adgang til mine mange millioner (host host) på bankkontoen, skal der dælme også investeres i nogle fede lædersandaler. Og et par luftige, farvestrålende sommerkjoler. Men jeg kan jo snildt bruge resten af min 500% fridag på at lade mig inspirere, for jeg er udstyret med en stak magasiner, som nydelsesfuldt skal konsumeres på sofaen. Vi kan godt lide at have fri. I hvert fald den ene dag. For nu skal jeg springe på StreetSigners igen og der er også lige lidt eksamenslæsning.

En tanke om “500% fri”

  1. Samme her.. sysler rundt herhjemme i morgenkåbe og slapper helt af og nyder min lille ferie-uge/dag uden nogen aftaler indtil i aften 😀 Virkelig så afslappende og ZEN-agtig! Haha.. nyd din dag! Hov, så lige det var igår, det var.. ups.. Well.. det er så min dag idag.. Sovet længe, rolig tempo – ingen hast. Super nice! Men heller ingen shopping idag. Det regner jo udenfor 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *