H/F Sønderbro

Lige nu sidder jeg på altanen og betragter et par ualmindeligt hvide lår. Har haft mor på besøg her i weekenden, og i dag fik jeg hende med ud for at blive skrevet op på venteliste til H/F Sønderbro, som ligger ved Islands Brygge. Derude, hvor de futuristiske bygninger ophører og det bliver en slags semi-natur. Fandt et helt nyt og ukendt område. Nokken eller Nøkken – som minder meget om Christiania og som vækker ens indre hulebygger-gen. Og ved siden af ligger så haveforeningen. En ualmindeligt hyggelig en af slagsen. Det syntes de cirka 500 andre københavnere også. Så chancen for at vores lod bliver en af de 20 pladser synes forsvindende små. Blev tilmed kildet i næsen af Thomas Buttenschøns hår og mødte Johanne Schmidt Nielsen i kiosken. Så mange folk var der. Men ikke desto mindre var det en skøn cykeltur derud og tilbage. Østerbro, City, Christianshavn, Islands Brygge, Sluseholmen, Sydhavn, Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro og Østerbro igen. Så nu er det ganske velfortjent, at jeg og mine hvide ben vegeterer på altanen! Med krydsede fingre – gad altså godt ligge i hængekøje i eget kolonihavehus!

6 tanker om “H/F Sønderbro”

  1. Lillesøs – ja! Bittesmå chancer… men man kan jo altid håbe, ikk?

    Marie – Nej, men er det mon ikke det samme sted, som jeg snakker om? Det sted, vi cyklede gennem var det her:

    http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Nokken+Hovedgaden,+K%C3%B8benhavn,+Danmark&aq=0&sll=55.64896,12.566793&sspn=0.006562,0.022724&ie=UTF8&hq=&hnear=Nokken+Hovedgaden,+2300+K%C3%B8benhavn,+Amager+F%C3%A6lled,+Denmark&ll=55.650776,12.562973&spn=0.006562,0.022724&t=h&z=16

    Øj for et vildt link. Men håber, det virker?

  2. Nej. Det er to forskellige steder. Der er Nokken. Og så er der Ballonparken. Ballonparken ret mikro i forhold til Nokken.

  3. Må checkes ud så – næste gang der er masser af tid & godt vejr! Elsker sådan nogle små, nuttede, skæve selvbyggede huse – voksenudgaven af børnenes hulebyggerier 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *