Inspiration

Jeg ved ikke med jer, men noget af det allerbedste jeg ved, er at blive inspireret. Det giver sådan en fantastisk følelse, og man får lyst til at skabe noget selv, der er mindst lige så fedt som selve kilden. Og når det er udført – så er eftervirkningerne skønne. Om det så er arbejde, indretning, ord eller noget helt fjerde. Det har været en rigtig god og meget spændende dag i dag. Med masser af inspirerende miljø, mennesker og indtryk. Men nu er jeg helt skeløjet af træthed og nye indtryk, så må vende tilbage med lidt mere inspirational talk i blogform.

En tanke om “Inspiration”

  1. Jeg kender det godt.
    Prøver så at katalogisere det lidt, for nogle gange er det lige så flygtigt som en 42 årigs hullede hukommelse, hvor fanden man lige hørte eller så netop DET der gjorde det den dag.

    Jeg er begyndt at skrive ned. På bagsiden af et eller andet, no matter what, bare ned med det, så man senere kan memorere det eller føje det til lapperne i kassen med knald gode ideer/tanker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *