Jensens Bøfhus – en altid convenient oplevelse

Jeg indrømmer det. Ja, det er faktisk pinligt. Men jeg elsker den mad, man spiser på Jensens Bøfhus. Mm, bøffer. Mm, sovs. Mm, tag-selv-is. Det er billigt, og man kan skovle ekstra kartofler og sovs i sig. Og der er fri salatbar med de lækreste marinerede champignoner. Jeg ved godt, det ikke er særligt hipt at hænge ud på Jensens. Og det er heller ikke på grund af stedets atmosfære, jeg kommer, men på grund af maden. I aften skal jeg fejre opgaveaflevering med en tur på bøfhus og i biografen og se Johnny give den gas som Jack Sparrow i 4’eren. Jeg var blevet tildelt det ansvar at booke bord. Og så fandt jeg endnu en grund til at elske Jensens Bøfhus. Sikke  en convenient, smooth oplevelse at reservere bord online hos dem. Klikke klikke, indtaste oplysninger på den enkleste, pæne, mest overskuelige måde. På under 1 minut fik jeg helt smertefrit reserveret tid til sublim bøfindtagelse. I min begejstring fik jeg også tilmeldt mig deres SMS-nyheder, da jeg føler, de giver mig værdi i forhold til et eller andet tidsspildende nyhedsbrev (laver man egentlig andet end at slette nyhedsbreve?) Hvis min bøf- og ispusher f.eks. udbyder næsten-gratis is via mobilen, er jeg nemlig på pletten. Jeg har ellers altid hadet at skulle reservere bord og lignende, fordi mange restauratører hårdnakket har insisteret på at det skulle gøres telefonisk. Som døv er man jo nødsaget ringe via TDC forsømte barn web FC og det er altid en skrækkelig brugeroplevelse – og oven i bøtten har jeg en fornemmelse af at ikke kun stjæle den stakkels restauratørs tid, men også at skræmme ham eller hende fra vid og sans. Men nu kan jeg observere en tendens til, at man mange steder kan reservere online med få klik – og det næste step er sikkert mobile. Og ved I hvad… jeg elsker det faktisk ret meget. Og nej, jeg har ikke fået en rød reje af Jensens Bøfhus for at tale så pænt om dem. Der er ingen virksomheder, der sender mig noget som helst. Men jeg ville da absolut ikke sige nej tak til noget gratis bøf og is fra dem i bytte for endnu flere pæne ord om dem.

4 tanker om “Jensens Bøfhus – en altid convenient oplevelse”

  1. min indre provinspige elsker også sovs, kartofler og let bestilt bord – jensens bøfhus er et udemærket sted, og så er jeg ligeglad med at det ikke er hipsternes foretrukne! 😉

  2. Bare hold dig fra deres chokomousse!

    Så dem engang klemme det ud af en enorm industri-pose.

    Der sætter jeg sgu grænsen 😉

  3. Noget siger mig, at jeg ikke skal gå for meget op i, hvad de laver bag kulisserne derovre på Jensens. Vil jeg helst ikke vide noget om. Vil bare fråde maden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *