Lækkerier

Her for ikke så lang tid siden var en veninde og jeg forbi Era Ora dessertkokken Nikolaos Strangas’ konditori på Åboulevarden, omtalt i den lækre blog Anne au Chocolat, og det var en rigtig fin oplevelse. Det var Nikolaos himself, der betjente os, og vi fik lov til at smage på et par lækre macarons, min macaron-debut, faktisk, men det er absolut ikke sidste gang, jeg spiser dem. Lækker konsistens. Vi kom 10 minutter i lukketid, så vi kunne ikke blive og spise, men tog en cakeaway og nød de syndige små bidder ved søerne. Ville ellers gerne have siddet inde, da stedet er rigtig fint indrettet. Lækker farveholdning, som også afspejles på Strangas’ eget website. Og så fik jeg øje på de her krus i en fin, rosa farve. Det er dem, jeg skal have. Har givet flere mano’er væk til andre, men har alligevel aldrig rigtig turdet købe nogen til mig selv. Det kunne være så fint at lave sin egen lillebitte, feminine cafe-opstilling med rosa mano’er og matchende, hjemmebagte kager til kaffeslabberadsen. Mm. Jeg drømmer mere om den slags, fordi jeg aldrig er hjemme for tiden og derudover har pålagt mig selv et totalforbud mod at bage. Men det kommer igen, og så skal der dælme leges konditori. Indtil da kunne det måske være realistisk nok at tage endnu en sweet treat ved søerne som her forleden. Den medbragte kaffe (også fra konditoriet) lavet på fuldfed mælk var absolut også delicious – og bemærk det fine, fuchsiafarvede papkrus!

En tanke om “Lækkerier”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *