Min lørdag

I dag føler jeg mig som et helt freaking alderdomshjem. Fik den lyse idé at tage til pump i går efter 8000 års pause. Lad mig sige, at det sætter sig på… mine ikke eksisterende muskler. Jeg kan jo knap nok gå i dag. Kravlehumper afsted. Men så forventer jeg også instant gratification. 2 uger? Så skulle jeg gerne være fit. Men lige nu craver jeg bare allermest af alt noget kaffe. Mm, kaffe. Tror at et skud koffein i blodbanerne ville gøre godt. Jeg føler mig som et ufri menneske. Er nemlig taget på læsesal for at… ja, læse til eksamen. Og så har jeg glemt mine kontanter. Ergo ingen kaffe til mig. Kun hardcore læsning og vand. Nå, men det er vel også meget sundt. Mere sundt end kaffe. I aften skal jeg til 30 års fødselsdag i bøssehuset på Christiania. Har fundet en sort buksedragt med noget blonde-hejs, der skal bruges sammen med stiletter og rød læbestift. Gad vide om det er malplaceret på Christiania? Om det er spild af tid, når locationen hedder bøssehuset – med mindre man kan få en flok nye mandlige veninder på den måde? Nu får vi se. Åh, jeg vil stadig have kaffe. Et skud blødgørende, revitaliserende koffein i min stakkels, udpinte krop. Nå, men så må jeg hellere kaste mig energisk over læsningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *