Minus pung

I går aftes var jeg så træt, at jeg ikke blot lignede en mand, men også smed min pung i cykelkurven i stedet for at putte den i rygsækken… og ja, så glemte jeg vist den dernede. I morges var der jo så selvfølgelig nogen, der havde været så venlige at tage den op for mig. Katastrofemorgen. Og ualmindeligt dårligt timet, når man skal aflevere eksamensprojekt i morgen. Minus studiekort. Minus printerkort. Minus kontanter, fitnesskort, kørekort, klippekort, minus alt muligt. Til alt held havde jeg en læsedate med en veninde i dag, så nu har jeg lånt hendes printerkort og en ordentlig håndfuld kontanter til elementær overlevelse. Jeg har nemlig Nykredit som bank, og man kan slet ikke hæve kontanter hos dem. Man skal bestille en kontantudlevering og hente slanterne 2 dage efter på et posthus. Så meget for ikke-fysiske og kontantløse afdelinger. Og deres kundeservice er heller ikke rigtig til at kommunikere med, har i morges fået en mail fra dem om, at kortet har været i hænde hos 3. mand. Det lyder grimt, men de har så ikke svaret på min mail. Og jeg kan ikke ringe til dem, da web formidlingscentret ikke fungerer her fra læsesalen – eller i det hele taget, hvis jeg skal være helt ærlig. Min netbank ser ellers ganske tilforladelig ud. Men det er jo alt sammen ret kedeligt, især når mit 4 ugers projekt skal afleveres i morgen og jeg ikke kan printe ud på ITU som jeg plejer. Men nu er det jo heldigt, at jeg er en optimistisk sjæl – nu er jeg da glad for, at jeg ikke faldt for fristelsen til at shoppe en designerpung, I ved, Bottega Veneta eller Mulberry, i sin tid. Det gamle las fra Taiwan kommer jeg i hvert fald slet ikke til at savne. Overhovedet ikke. Men jeg tror altså,  jeg er færdig med at smide vigtige ting i cykelkurven – især hvis jeg er træt og uopmærksom!

2 tanker om “Minus pung”

  1. Pis og papir! Så er det bare om at være mere vågen – smid straks sager i tasken så snart du er færdig med dem 😉 Men det sker jo, når man har andre ultra-vigtige sager i hovedet at tænke på netop på det tidspunkt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *