Mit seneste indkøb

20110514-014135.jpgI dag sidder jeg og skriver projekt. Og føler mig oldschool på den fede måde. Har nemlig shoppet 12 blyanter og en blyantspidser. Dygtig skolepige, hva? Men det tager godt nok ikke ret mange skriblerier, før den fine, skarpe spids er blevet slebet rund. Men så har jeg da 11 andre at bruge, og til sidst kan jeg jo ondulere alle 12 i den dertil hørende blyantspidser. Indkøbt i træ. På den retroagtige måde. Back to basics. Nøj, man kan bruge mange linjer på noget så simpelt som at man har købt 12 blyanter. Og ja, det her er helt klart en af de mere kreative overspringshandlinger fra det projekt, jeg sidder og hugger i. Ikke at det er kedeligt, men mine flygtige tankemønstre prøver alligevel konstant at tage benene på nakken.

En tanke om “Mit seneste indkøb”

  1. Du burde studere i London, for på the British Library må man KUN bruge blyanter (og computer), ikke kuglepenne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *