Statusupdate

Det er lidt svært det med bloggen; hvor meget kan man blogge? Hvilke detaljer om ens liv skal man have med – og hvilke skal man udelade? På det seneste har jeg jo næsten kun blogget om studiet. Men her i weekenden har jeg været til Danske Døves Landsforbunds landsmøde i Vejle. Og der stillede jeg så op til hovedbestyrelsen. Det har jeg ikke blogget om. Måske fordi jeg ikke rigtig har nogen clue om, hvem der egentlig læser med og hvem, der ikke gør. Anyway, jeg blev så valgt ind i bestyrelsen. Der var for første gang i lang tid kampvalg, så det var temmelig nervepirrende at stå og vente på resultatet. Der er en masse spændende arbejdsopgaver at gå i gang med, og vi er en helt ny bestyrelse (kun een genganger) og der har været formandsskifte – så vi går nok en ny tid i møde. Selv synes jeg, at tegnsprog skal prioriteres, for tegnsprog skal gøres meget, meget mere tilgængeligt. Der er lige nu virkelig svære tider for tegnsprog, og det hjælper ikke, at ingen kender til sproget og at det er så svært at komme til at lære det. Nå men faktisk har jeg ikke tid til at blogge mere om DDL, fordi jeg er vendt tilbage til mit projekt, der skal afleveres på onsdag. Så de næste dage står på opgaveskrivning og intet som helst andet. Så nu vil jeg lægge døvesagen til side og vende tilbage til projekt, mobile marketing, business models og strategier. For det er et spændende projekt, som skaber en god grobund for specialet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *