Træn dig lykkelig?

Så skruer vi op for sundhedsblusset igen. Sidder og gnasker noget gulerodssalat i mig til aftensmellemmåltid. Det er en ny, sund yndlingssnack – en enkel lille snackting, bare en ordentlig håndfuld brede bånd gulerødder revet med en kartoffelskræller akkompagneret med lidt hasselnødder og forårsløg. Og for at lyde ekstra hellig, så er jeg endda begyndt at træne igen. Spinning, pump og flow bliver det til. Shoppede noget lækkert gear hos Nike, som jeg så fik flashet til body flow her tila ften. Meget hyggeligt – men mit gamle skrog knirker og knager virkelig. Så må der jo bare trænes endnu mere. I dette nummer af Elle er der en artikel om hvad det er, der gør en lykkelig. Og det er blandt andet at træne regelmæssigt. Og vistnok også… ahøm, at rede sin seng. Gør jeg allerede. Hver morgen. Kan ikke rigtig have andet. Nu mangler vi så bare, at jeg bliver typen, der regelmæssigt vasker op. Og at de allersidste deller ryger sig en tur. Så må min lykke da være gjort!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *