Vild med mobile

Jeg kan godt se, at jeg på det seneste har postet lidt rigelig mange klogeågeindlæg. Men det er jo ikke desto mindre det, jeg konstant går og laver. Klogeåger den, altså. Nu skal mit 4 ugers projekt jo afleveres på onsdag i næste uge. Og hånden på hjertet: Det er mere et 2 1/2 ugers projekt end 4 ugers. Men så er jeg til gengæld blevet ganske forelsket i projektet. Vi er sammen næsten 24/7 kun afbrudt af andre aktiviteter, der efterhånden virker lidt forstyrrende i vores parforholdsidyl. Jeg skriver så om mobile marketing strategy og Carlsberg, og jeg har også fået fat i en ganske flink reference derovrefra. Meget spændende. Det tror jeg også, min vejleder synes, han virkede som han gerne ville have et indblik i det. Måske det bare er fordi han er svensker, de kan jo ret godt lide øl derovre? Anyway, jeg har fået fingrene i bogen The Third Screen – Marketing your Customers in a mobile world. Og efter de første 5 linjer, er jeg næsten helt stensikker på, at jeg vil skrive speciale om mobilitet – det tredje skærm, som vi kan have med overalt. Når jeg kommer hjem, så har jeg fået spat af min computer af at sidde og glo ind i skærmen så mange timer. Men mobilen kan jeg aldrig helt slippe… sådan kan jeg få mit fix af blogs på RSS’en, når jeg er drattet om på sengen. Og mon ikke vi efterhånden er mange, der har sådan et forhold til den lille device? Og hvor mange drømmer ikke om en iPad? Og det har de første pengemænd jo naturligvis fået øjnene op for… og snart kommer resten jo væltende. I går var jeg til fyraftensmøde hos CEPOS, hvor der sad en masse unge kapitalister og fik dollartegn i øjnene over de muligheder, der forelå med web og mobile. Og tilbage til det med specialet. Jeg overvejer at skrive speciale fra USA. Eller i samarbejde med en virksomhed. Eller begge dele. Begge dele kunne faktisk være helt optimalt. Sidst jeg annoncerede, var der en flink fyr, der skrev og sagde, at hans virksomhed kunne være en mulighed. Det er den stadig… men jeg er åben for mange ideer. Har I mon nogen? Specialet skal skrives til december – men man kan jo gå i gang med fodarbejdet nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *