Ah shopping!

Mmm. Mmm. Jeg har shoppet! Efter noget, der føltes som 10.000 år minus dankort. Plus en eksamen oven i bøtten. Så må man godt ud og brænde et par håndører af. Som sagt, så gjort. Først skulle jeg en tur forbi sølvræven Gun-Britt og få trakteret garnet. Den ultimative forkælelse. Nu er mit hår ved at være kørt i stilling til projekt langt hår. Og så blev det så sent, at kun Magasin havde åbnet. Her fik jeg lige straks mine fedtede små fingre i den der kjole fra Bruuns Bazaar, der længe har været flashet i diverse modeblade. Laid back, classico og lækker. Så kan jeg rigtig gå sommeren i møde på den afslappede, boho’ish’ede måede. Kjolen er i mørkeblå som på billedet. Normalt er mørkeblå ikke lige min farve, men syntes jeg var lidt rigeligt chubby til at rende rundt offentligt i den hvidbeige farve. Jeg er så glad for den – for det første er ordentlige kjoler ikke til at opdrive i denneher sæson, og for det andet så har jeg længe haft kig på den. Jeg fik også hapset noget andet, som jeg også længe har haft kig på, men ikke rigtig har turdet at købe. Nemlig de lyserøde Mano krus. To af dem røg med ned i tasken. Og så fik jeg en idé om, at jeg vil prøve at booke en session hos en personal shopper i Magasin. For jeg kan faktisk ikke finde ud af det med tøj. Det interesserer mig i bund og grund ikke, men samtidig er det lidt vigtigt for mig at være velklædt. Og jeg har haft konstant tøjkrise lige siden det blev lunt i vejret. Kan simpelthen ikke finde ud af at købe sommertøj. Så det må jeg lige få lidt professionel hjælp til, tror jeg. Og bare rolig, mor, det er gratis. De håber dog nok, at man får købt noget af deres tøj – hvilket bestemt også er min plan. Mm, shopping!

3 tanker om “Ah shopping!”

  1. At du i bund og grund ikke interesserer dig for tøj må sgu være månedens underdrivelse søde Mette 😉

  2. Den kjole er SÅ skøn!! Overvejede den kraftigt som brudekjole (også den mørke version – troede faktisk den var sort?) men jeg prøvede den, og den faldt underligt bagpå. Jeg har dog stadig halvhede drømme om den now and then 🙂 Lucky you!

  3. Nå nå, du ku ikke nænne dig at shoppe nyt tøj? 😉 Jeg er helt enig med Jette 🙂 Du er skam ikke Uinteresseret i tøj og mode! Du følger med mode, Mette! Så det er fuldstændig underdrivelse! 😀
    Men det er ellers en meget enkelt og flot kjole – men troede du ville gå efter de lyse farver??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *