Min herlige dag

Jeg har haft en fantastisk dag i dag. For første gang i lang tid har jeg haft energi om aftenen. Det startede med at jeg vågnede alt for tidligt i morges og dermed fik tid til at stene ude på morgenaltanen med morgenmaden. Bare glo lidt på himmel og træer, lissom. Besluttede mig for at gå tidligt fra arbejde samme dag. Fik så hooket en date op med veninde i Kongens Have og tog på arbejde. Det lykkedes mig at vriste mig fri kl. 15.15. Afsted til en gang solbadning, pludder og bladlæsning. Da det blev henad aften tog vi på Skt. Hans torv og fik en Pussyburger. Byens bedste fritter, siger jeg bare. Seriøst nam. Holdt dog snitterne fra dem – spiste ikke så mange, som jeg kunne. Således kan man jo fyldes med svulmende selvglæde – omend en stor del af fortjenesten faktisk var hos veninden, der insisterede på, at jeg ikke måtte spise det hele. Og så cyklede jeg hjem og kiggede forbi søsters nye lejlighed incl. en masse flytterod. Så hyggeligt nu at have familie cirka 30 meter herfra. Så kan man bare stikke hovedet ind forbi. Og min superfine dag er sluttet af med en spadseretur gennem kvarteret ved Lyngbyvej, hvor der er nogle kartoffelrækkelignende huse. Tophyggeligt – fik også spottet flere på min alder, der tilsyneladende boede der. Sad med deres venner i de små haver og drak rødvin kl. 21.30. Vil også have sådan et liv! Det må da komme en dag, måske der skal kløs lidt på? Rundede så en anden veninde, afleverede nogle nøgler og fik en lille sludder. Og så spadserede jeg hjem på mine flade konvolutter. Godt tanket op af energi fra at trisse rundt. Meget tiltrængt oven på mange dage med nonstop arbejde, pligter og opgaver. Må huske at tage mig mere tid til bare at glo ud i luften – og allerhelst udenfor i frisk luft og dejligt vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *