Så er der lagt store planer

I dag organiserer jeg mit liv. Har to styks Google Calendars som jeg bruger aktivt. Nu er de sykroniseret fint og alle aftaler er sirligt indskrevet. For ikke så længe siden blev jeg indlemmet som bestyrelsesmedlem i Danske Døves Landsforbund, så i næste uge skal jeg sammen med formanden til et møde med en samarbejdsorganisation (network is key) og så er der konstituerende bestyrelsesmøde næste weekend. Altså vores første møde som ny bestyrelse. Her skal vi nok have fundet vores pladser og fordelt roller og arbejdsmængde. Og så har jeg netop meldt mig til hele 3 fag på ITU til næste semester. Social media analysis, The internet as a battlefield og Perspektiver på E-business. Alle 4 ugers projekter er skrevet, så dem skal jeg ikke skrive flere af, med mindre jeg er helt vild efter det. Jeg blev lidt for ambitiøs sidste semester, da jeg ville tage en masse fag, et praktikophold og opstart af virksomhed oven i bøtten. Det endte med at jeg så kun tog Mobile Business og skrev 4 ugers projekt. Eksamen i begge fag gik godt med et par shiny 10 taller. Det var også resultatet af at jeg blev nødt til næsten at forpuppe mig med studiet i 2-3 intensive uger. Næste semester bliver mere realistisk. Tre ITU fag, virksomhed, bestyrelsesarbejde og forberedelse til speciale, som jeg skal påbegynde til jul. Det lyder som lidt af hvert – men det passer mig ganske glimragende at have flere bolde i luften, så længe jeg kan overskue det selv og får fulgt op på tingene. Min praktikperiode på Responsfabrikken udløber den 1. juli. Skal lige have ordnet de sidste opgaver med deres nye CMS, SEO og SEM. Så har vi et par uger med intensiv arbejde omkring StreetSigners, hvor vi blandt andet skal ud og holde et par oplæg. Og der vil komme en spændende forandring med virksomheden, når Torsten kommer tilbage fra sin ferie. Derefter står den på 2 uger i Sydafrika til WFD Congress som repræsentant for Danske Døves Landsforbund. I august kaster vi os nok over virksomheden og får indført gode rutiner, så jeg også kan få passet studiet og alt det andet ved siden af. Og nu? Så skal jeg snart ud og shoppe med søster. Det med shopping er jo på sin vis også en del af det at organisere sit liv – ved at man er sikret, man hele tiden har mulighed for at fremgå repræsentabel. Sådan… nu er jeg ved at være klar til alt igen!

2 tanker om “Så er der lagt store planer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *