Counting down

Så tæller jeg for alvor ned til at min kleppert af en Airbus A38 i aften letter til South Africa. København-Frankfurt-Johannesburg-Durban. Gad vide, om der er Internet på flyet? Så kan jeg personligt tilse mine data, som jo også ligger oppe i skyen. Høhø. Var det ikke en god vits – det var egentlig min far, der fandt på det. Jeg har pakket en kæmpekuffert og tilføjet alt fra safari, LBD, kondisko til stiletter – tøj, der matcher business and pleasure. Der er vinter dernede i Durban. Det svarer nok til en gennemsnitlig dansk sommer. Jeg får også travlt, hvis jeg skal nå at hente et par e-bøger ned til Paloma Picasso II (min iPad, hvis nogen skulle være i tvivl) for jeg satser på at rejse 100% bogfrit. Fagre nye verden. Nu må jeg løbe, for jeg vil lige nå at støvsuge og at printe nogle dokumenter ud, for det kan jo være, at der er nogle nazi-skrankepaver, der ikke tager iPad dokumenter for gode varer, men insisterer på at inspicere den fysiske papirversion. Jeg agter at twitte fra turen – hvis projektet lykkes – mere end at opdatere på Facebook, som nok mere bliver forbeholdt billeder af den hedonistisk udsvævende art (madbilleder, drink-billeder og andre forherligende billeder, hvis der skulle herske noget tvivl) Og så må I ellers have det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *