Driv-den-af-dag

Det er dejligt at have sådan en slags ferie. Kom dryssende på the Hub ved en 10-stykker med en kop kaffe i hånden, fra nyligt åbnede Superkaffeforsyningen på Møllegade, der er startet op af en ung fyr. Det er et sted, jeg kan lide, fordi det er en lille nørrebro-joint, og fordi de kalder deres espressomaskine for Emma. Jeg kan godt lide mennesker, der giver ting navne. Som jeg selv gør. Og så har de en blog, hvor en Robert, vistnok ejeren, jævnligt blogger om stedets opstart og tankerne bag. Hyggeligt. Jeg bestilte så en kaffe helt uden sukker. Jeg arbejder nemlig stadig på sagen med det sukkerfrie liv. Nå og så har dagen i dag ellers været temmelig afslappet. Så meget, at jeg ikke engang ved hvad jeg skal lave i aften. Sikke en luksus. Sikke zen. Kunne vaske op. Eller rydde op… eller bladre i min nyligt lånte selvhjælpsbog til mænd: 4 ugers arbejdsuge – lev hvor du vil og bliv rig på en ny måde. Mm. Ferie. We like. PS. Og så synes jeg faktisk efterhånden ikke længere, at mine negle med farve på ser syge ud. De ser snarere… pikante ud. På en interessant måde. Lidt color-splash til mine ellers lidt konservative beklædningsfarver.

2 tanker om “Driv-den-af-dag”

  1. Hehe… tak for kommentaren – altid rart at høre en mands mening, selv om du ikke helt tæller 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *