Et sandt loppecirkus

Var i øvrigt på loppemarked i dag. Ved Svanemøllen St. Som loppe. Eller så da som sådan en type, der står ved en bod og krejler. Sammen med en veninde, hendes kæreste (som havde mere kram end os andre) og så hendes veninde. For det første havde jeg ikke prøvet at stå ved en bod før, og for det andet kendte jeg kun min veninde af vores lille forsamling. Så var lidt tænksom i går. Men det var dælme sjovt. Omend mine arme er dobbelt så lange i dag, og mine små udpinte fødder værker som ind i helvede. Havde undervurderet mængden af ragelse, jeg havde oppe på loftet. Men ned kom det hele. Efter en grundig razzia. Og til al held mødte jeg min anden venindes kæreste (som i bil skulle fragte tingene for mig) nede på vejen i går eftermiddag, så jeg fik tingene bugseret ind i bilen inden den første regndråbe kom. Og sikke et held, for min oprindelige plan var ellers at stable loppe-ragelset sammen nede i kælderrummet. Som blev oversvømmet ved 22-tiden. Men så var sagerne jo i sikkerhed ovre i bilen. Og i dag har det været strålende sol og lummer-varmt hele dagen. Og vi loppede løs. Meget sjovt og hyggeligt at stå og peoplewatche, smalltalke og drikke cafe latte fra 7/11. Og prutte. Om priserne, altså. Der kom en sand tsunami af mennesker – især om formiddagen – det tyndede ud om eftermiddagen, så vi blev nødt til at sætte priserne ned, når en velvillig sjæl indvilligede i at købe noget. Der er vist ikke noget marked for lune plaider om sommeren. Men fik da delt rundhåndet ud af indiske stoffer, puder, boligblade, bøger og tallerkner – og så mit store, hvide sofabord. Samlet fik jeg 1700 kroner ind i kassen, men der skulle også gå lidt til leje af selve boden, så summen blev 1500 kroner. Og jeg er nu fri for cirka halvdelen af mit ragelse. Mm, zen. Og jeg har fået en masse sol og en på opleveren. Og vi nåede lige akkurat at få pakket det hele i bilen og smækket døren i, da dagens allerførste regndråbe ramte. Held i held. Hele to gange. Ligner mig slet ikke. Tror dælme ikke, det er sidste gang, jeg lejer en bod på loppemarked.

6 tanker om “Et sandt loppecirkus”

  1. Fedt, fedt… Har altid nogle ragelser, som jeg vil af med, men har ikke lyst til at punge ca. 200 kr. for et bod-bord, når man har så lidt ting, man skal af med. Men bestemt det værd, når man har EN MASSE, man skal af med.
    Altid en god ide at holde loppemarked. Jeg kunne ellers tænke mig at prøve, men har ikke lyst til at stå alene, så når du engang skal til det igen, joiner jeg gerne til. (hvis da jeg ikke får solgt alle mine ting til den tid)

    1. Kan jeg HELT sikkert godt anbefale. Du kan evt. slå dig sammen med en eller flere andre, så der er masser af ting og sager at sælge. Jeg er med på den igen til august!

  2. Hey, jeg troede vi skulle laane dit sofabord!!

    Og jeg haaber ikke du har solgt Sebastian-kopperne, for saa faar du bank!

    1. Du kom jo aldrig med op på loftet… og du ville sikkert heller ikke give 150 dask 😉 Og hey, voldelige unge. Selvfølgelig har jeg IKKE solgt dem – kunne jeg aldrig finde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *