Hvor finder man blogfesten?

Jeg aner slet ikke, hvad der sker ovre i Blogland. Ud over modeblogosfæren, der ligesom fylder ud over det hele. For 800 år siden var der Blogbot, der opdaterede mig i, hvad der skete rundt omkring. Og der var mange dejligt politisk ukorrekte bloggere dengang. Lidt af en spraglet forsamling. Blogbot eksisterer bare ikke længere. Men hvor er det nu, man får overblikket i dag? Gennem andres anbefalinger? Kommentarspor? Er der stadig nogen, der bruger blogrolls? Godtnok kan man læse mere officielle anbefalinger ovre i det der Blog-land, men de skriver jo kun om velpolerede blogs med store billeder. Og det er lige netop dem, jeg lige har luget ud i med hård hånd. Modebloggerne. Skal ikke have flere velpolerede billeder eller velpolerede positurer – og slet ikke sponsorerede indlæg. Eller blå hårspidser, omg – og dertil hørende brun-næsede kommentarer (var der nogen, der sagde kejserens nye klæ’r?). Jeg vil have uafhængige ord, personlighed, vid og bid. Hvad gør I andre, når I skal føje nye til samlingen?

4 tanker om “Hvor finder man blogfesten?”

  1. Jeg ved det ikke rigtig – jeg finder ikke så mange nye. Har et par i min blogroll, som er lidt ny-agtige, men ikke så mange. Jeg gider heller ikke dem, hvor hele skærmen er et stort billede og man skal scrolle og scrolle – jeg er for doven til det. Jeg savner Kapster.

  2. Savner også Kapster. Men nu er han jo blevet røvkedelig med kæreste og alt muligt. Fandt engang en sammenslutning af mandlige singlebloggere, men så glemte de vist alt om deres projekt. Æv. Mænd gider vist kun at blogge om tech og politik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *