Fri en torsdag – en lise for sjælen

I dag har jeg sørget for at holde fri. Vejret har også vist sig fra sin mere hæderlige side i forhold til de senere dages amok-regn. Så jeg startede dagen med at cykle ud til Dyrehaven, smide cyklen og ligge lidt på græs og kigge op i himlen og så cykle tilbage. Turen tog cirka en time og der blev trampet godt i pedalerne. Effektiv mental wellness – og balsam for øjnene at lade gluggerne hvile ud over horisonten langs det blå Øresund, der hvor Strandvejen går. Hjem, frokost, forbi Hubben på Nørrebro og holde lidt strategimøde (det blev jeg næsten nødt til at nævne, fordi det lyder så godt) og så ind til City på kaffedate med et par tøser. Pludre, pludre. Kaffekaffe. Og så hjem og kreere en god bøf, kun til mig selv – og så en tur forbi divanen med et par glittede magasiner. Mm. Så var det meningen, at jeg ville være ganske effektiv i indbakken her til aften – men det endte med at jeg pludrede med begge forældrene på Skype. Og det var så den dag. Men det kan jo varmt anbefales, at man ind i mellem sørger for at hive stikket helt ud og kommer lidt rundt omkring i samfundet og får plejet sit netværk lidt, både fysisk og virtuelt. Og så kan jeg jo trøste min forsømte indbakke med, at jeg nok skal skrue op for min effektivität igen i morgen – der er jo også en studiestart, der ganske snarligt truer min zen og sjælefred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *