Hvor tit rydder du op i dine links?

Ikke ret tit, hvis du spørger mig. Jeg har brugt over en time i dag på at rydde op i mine “unsorted bookmarks” på Firefox, og jeg er endnu ikke færdig med at gennemtrawle alle mulige relevante og irrelevante links. Nu er jeg gået i gang med at putte dem i mapper som Studie, Faglige websites, E-learning, Diverse, Shopping… det er meget rart at sætte ting i system og struktur. Kan mærke, at jeg er ved at gøre klar til studiestart den 29. august. Der skulle jeg gerne have orden i alt det, som lige nu ligger lidt hist og pist og flyder. Til den tid har jeg et fint, gennemprøvet system, så jeg nemt og hurtigt kan bruge Internettets fortræffeligheder… tror jeg nok. Har på fornemmelsen, at der garanteret findes et eller andet smart link-delings-program et eller andet sted. Men nævn ikke del.icio.us for mig. Det kan jeg overhovedet ikke arbejde med – og heller ikke det der med wikis. Jeg er vist ved at være lidt eftermiddagstræt nu, så må hellere ud i Hubbens køkken og lave en kop Nescafe – til noget chokolade, så jeg kan holde mig kørende et par timer til på sofaen (ja, sådan en har vi også) inden den står på fødselsdag i aften. Dejligt med noget offline oven på alt det der med online oprydning, organisering og strukturering… som på en eller anden måde næsten er fuldstændig legitime overspringshandlinger inden studiestart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *