Random indlæg

Mine bloggingsessions er pt. lige så sporadiske som mine træningssessions. Selv bageriet foregår helt tilfældigt. Men alligevel er der masser at lave. Gad vide, hvor sådan noget tid egentlig havner hen? Det er nogle gange lidt ubegribeligt. I dag agter jeg at gøre hytten ren og pæn – så næste uge forhåbentlig kan blive mere struktureret hvad alting angår. Jeg er også ved at gøre mig mentalt klar til en ny semester på ITU. Denne semester har jeg ikke praktikken at passe, så jeg har kun studiet, DDL og StreetSigners at passe. Måske også meget godt. Så kan man jo bruge tid på noget så low-key som bare at kigge ud i luften. Eller at shoppe og tjekke efterårsvarerne ud – uden at købe noget. Kun lidt da. I går fik jeg købt en fin, mørkeblå Marc Jacobs case til min iPhone – godt nok lidt for sent, for jeg nåede i mellemtiden at smadre forsiden af min telefon ned mod noget betongulv. En meget traumatisk oplevelse for telefonen og især for mig. Heldigvis kan sådan noget fikses for et mindre beløb hos en lokal telefonpusher, så det står også på to-do listen. Hej hej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *