Tidligt i gang

Lige nu sidder jeg og nyder, at jeg har sådan helt ulækkert god samvittighed oven på en times pump ovre i det der FitnessDK fra halv syv til halv otte i morges. Det er bare klamt, trist og totalt meningsløst når man skal op – og jeg vil da heller ikke påstå, at jeg griner højt og længe mens jeg træner, men bagefter, så er det altså godt. Og som en ekstra bonus kan jeg så gå i gang klokken otte. Træner jeg ikke, har jeg det med at ligge og snue endnu længere, og så går jeg først i gang tidligst klokken ni. Men jeg er jo typen, der lige skal have en kaffe, læse lidt nyheder, følge lidt op på mails, stene lidt… før maskineriet kører for fuld kraft. Men nu er klokken 9.01 og alle mine indledende øvelser er ovre. Der skal laves lidt bestillingsarbejde – nogle web tekster – og så kan det være, jeg kan nå at læse lidt ITU relateret inden jeg går i gang med at forberede eftermiddagens fyraftenskursus hos StreetSigners. I aften står den på sommerens første, eneste og sidste Zulu Sommerbio forestilling – hvis vejret ellers arter sig. Hep hep. Skål i morgenkaffe – og sæt så i gang!

En tanke om “Tidligt i gang”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *