Apps i farveorden

I går omorganiserede jeg mine apps. Jeg hev dem ud af mine sirligt ordnede mapper og ordnede dem efter farve. Jeg har flest blå apps kunne jeg med det samme konstatere. Og så har jeg grønne, sorte, hvide og orange apps. Flere lyserøde, tak! Så dejligt tøsenørdet. Jeg blev så grebet af at farveordne, at jeg faktisk også greb mig selv  i at farveordne mine med-cyklister på cykelstien her til morgen. De fleste danskere er sorte eller brune.

4 tanker om “Apps i farveorden”

  1. Hvor er du bare dejligt nørdet. Det er lidt sødt. Jeg ved ikke engang, hvordan du har fået lagt billederne af din iPhone (?) over på skærmen?!!! (Ok, der er muligvis lidt blondine i mine asiatiske aner… ;o))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *