En træt overspringshandling

Sikke en lang dag. Var på ITU fra klokken 8-12 og snakke om speciale, videnskabsteori og ledelse. Derefter på the Hub til et par spændende møder vedrørende leje af nye lokaler. Har sidenhen brugt den sidste rest eftermiddag på Kaffebar med veninde & hendes Shih Tzu. Vi nippede til et par gode glas rødvin udenfor fortovet ved Elmegade. Det resulterede i en lillebitte, ganske hyggelig pind i øret. Og når den berusende effekt har lagt sig, bliver man godtnok slumre-træt. Nu trænger livets barske realiteter sig atter på. Min slumre-mode harmonerer desværre ikke så godt med mine mange deadlines til i morgen. Jeg skal have forfattet et oplæg på engelsk om ecosystem relationships in digital innovation og så Sony Ericsson (og har godtnok ikke rigtig fattet en pind endnu) som kollektiv forpligtelse overfor min gruppe ovre på det der IT Uni. Og så skal jeg ligeledes have forfattet et klogt, vittigt og adspredende oplæg om tegnsprog og døvekultur til vores aftenshold i morgen aften – som jeg i øvrigt skal underholde i to timer i stedet for vores superkompetente underviser, der er bortrejst på ferie. Og hun er hamrende dygtig. Formidle magi med hænderne? Av, galopperende præsentationsangst. Og inden det skal jeg også underholde nogle andre mennesker, til et andet af vores kurser, mens det hele bliver filmet af en flok studerende fra mit gamle bachelorstudium, film- og medievidenskab, der gerne vil lave en mini-faktaproduktion om vores gesjæft. Men så har jeg da en ganske glimrende undskyldning for at brygge en god, varm kop colombiansk kaffe, spædet godt op med varm letmælk og så nogle gennemført beskidte, men toplækre stykker lys yndlingsMarabou med schweizernødder. Og nu går jeg i gang med arbejdet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *