Farvel fitness.dk

Så har jeg bestemt mig. Om lidt triller jeg ud til mit lokale fitness.dk og melder mig ud. Ikke mere dårlig samvittighed. Har ikke fået noget ud af mit medlemskab alt for længe. Og mit center har et grimt bad uden den mindste snert af wellness. I stedet vil jeg satse på mental sundhed med løbeture, måske badminton og svømning. Og så har jeg været så letsindig at købe et 2 måneders crossfit abonnement på Bryggen til ingen penge. Crossfit må tangere tortur. Men nu får vi se. Lukker man en dør, er der altid en ny, der åbner sig!

3 tanker om “Farvel fitness.dk”

  1. Sjovt nok er jeg lige kommet hjem derfra og har også meldt mig ud i dag! Jeg orker ikke træningen når jeg cykler op til 12 km om dagen. Vil hellere svømme en (måske to) gange om ugen i stedet. Synes det kunne være perfekt hvis man kunne få et klippekort (som jeg har til svømmehallen) og træne indimellem, frem for månedsmedlemskab som konstant gir dårlig samvittighed.

  2. Sjovt sammentræf. Er også ude nu. Og enig – hellere et klippekortsystem, så man kan bruge efter behov i stedet for et abonnement. Men så kan man gå i svømmehallen i stedet!

  3. Kan kun sige – Velkommen i klubben! hvis du altså også skal have et klippekort til svømning. Hvilken frihed! Og så kan man selv bestemme hvor tit man vil svømme og hvornår på dagen/ugen. Mit klippekort koster “kun” 320 kr for 12 klip. Per gang koster det 32 kr, tror jeg. Så 2 klip gratis 😉 Crossfit lyder interessant! Glæder mig til at høre, hvad du synes om det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *