Hot Love Tomato Soup ™

Opskriften er oprindeligt fra en fyr, jeg datede med engang for en række år siden – men må indrømme, jeg sidenhen har gjort denneher suppe til mit trademark:

1 grofthakket løg
1-2 fed grofthakket hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 liter Rynkeby Tomatjuice
1/4 liter piskefløde
1 pakke bacon
Rosen paprika
Jomfru olivenolie
Frisk basilikum

Løg og hvidløg svitses i et skvæt olivenolie i en stor gryde og flåede tomater hældes i (pas på, at lortet ikke spratter på din hvide skjorte!). Hæld derefter tomatjuicen i og rør det sammen. Tilsæt paprika – personligt kan jeg godt lide, at mad bider på tungen, men smag selv til efter behov. Hæld ca. halvdelen af fløden i suppen til at starte med – pas på ikke at hælde for meget fløde i, da suppen så let bliver lidt kvalm! Suppen skal lige koge op efter fløden er blevet tilsat og derefter skrues der ned på svag varme.
Skær baconen i små stykker og svits den på en pande og hæld løbende det overskydende fedt over i suppen. Baconen serveres som drys til suppen senere…
Når baconen er klar, røres suppen lige igennem og serveres med et par blade basilikum, lidt bacondrys og gerne groft brød til. Spises i godt selskab med rigelige mængder vin (rød og hvid er begge fint) og vand til at balancere vinen med.
Ønsker man at reducere mængden af beklædning hos sin gæst, øges mængden af paprika og vin.

Kan fryses!
Bon appetit, din negerchick!

2 tanker om “Hot Love Tomato Soup ™”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *