Søndagssysler og indendørshygge

Så er der søndag i dag. Og der er film- og flødebolletid. Akkompagneret med risengrød. Med sugar & chanel. Og en ordentlig klat smør – og så rød saftevand, naturligvis. Vejret er perfekt til det. Huslige sysler og indendørshygge. Det har vi verdens allerbedste vejr til. Jeg er også ret kvæstet oven på i går og i formiddags, hvor vi var på loppemarked sammen med den samlede koncentration af Nørrebros kvindelige svar på hipstere. Følte mig meget lige med et gammel der. Og så var jeg til Dövas Dag i Malmö i går, selv om jeg tidsmæssigt overhovedet ikke burde gøre det. Men afsted var jeg, det var rigtig fint og hyggeligt, og vi nåede også at snuse til et par butikker. Acne, Tiger of Sweden, Filippa K – og så vistnok også Whyred og Resteröds – omend jeg ikke er sikker på sidstnævnte er svenske. Dyrt, lækkert, fik slet ikke brugt en rød øre. Men skal helt klart afsted igen – og der vil der også blive tid til et visit på konditori. Inklusiv varm kakao. Og grädd. Yummy. Nå, jeg skal faktisk også læse i dag. Big time. Det er en ordentlig bunke læsning og forberedelse til næste uges studier samt alt det, jeg overhovedet ikke fik læst sidste uge. Der er nemlig gang i den ovre på IT universitetet med fag mandag, onsdag og fredag. Så jo jeg har faktisk travlt i dag – men er der ikke noget om, at man skal skynde sig langsomt? God søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *