En dejlig weekend ved vejs ende

Sikke en skøn weekend. 1. oktober i strålende solskin – der fik jeg lige luftet min Bruuns Bazaar kjole med bare ben, sikkert årets sidste barbensdag. Vejret nød vi med en kaffe i min venindes have. Hun har nemlig netop hapset en af de hyggelige, kartoffelrække-lignende rækkehuse som står i sidegaderne ved Haraldsgade/Rovsinggade. I dag var det en anelse køligere, men vi kunne alligevel godt lige overkomme en brunch/frokost ved Kaffesalonen ved søerne – og så spadserede jeg lige hjem. Og løb en tur. Denne weekend har jeg bevæget mit gamle skrog gennem 9 kilometer i alt. Jæs. I går stod den på gourmet rødvinsaften med et par veninder, hvor jeg fik prøvet at lave tournedos – sikke lækkert og mørt kød – og til dessert fik jeg kreeret denne her skønne nødderoulade. Nam nam over hele linjen. Og så rundede vi min søsters housewarming ud på de små timer, hvor hun serverede delicious lemoncurd cupcakes. Det der med bagning og lækre desserter er noget, vi kan lide og gerne praktiserer i familien B. Jeg har endda fået hapset to af disseher cupcakes med hjem her til eftermiddag, så de rigtig kan nydes over en kop te, mens jeg terper. For man kan som studerende desværre jo ikke gå en hel weekend gennem, uden at der skal arbejdes lidt med de små grå også. Så frem med iPad og koncentrationsevne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *